Pieterpadsteppen-wandelen
 

EVENEMENT ZONDAG 25 SEPTEMBER 2022

 Website nieuwe naam : www.pieterpad-hersentumoren-nah.nl 

FINISH IN VORDEN : EIND LOCATIE WORDT BINNENKORT BEKEND GEMAAKT 

2022 : We concentreren ons op wandelaars en fietsers, maar mocht iemand willen steppen, met een scootmobiel of ….. laat het ons weten.

 

 

DONEREN

2022 is het mogelijk om mee te doen voor :

Hersenletsel.nl : Patientenvereniging voor patienten met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) Klik hier 

Hersentumorfonds.nl : zo veel mogelijk geld genereren voor onderzoek om uiteindelijk – in samenwerking met andere fondsen – hersentumoren te kunnen genezen.

 

 

WWW.HERSENLETSEL.NL

WAT DOEN WE : BELANGENBEHARTIGING 

Meer dan in het verleden treden we naar buiten en nadrukkelijker dan ooit tevoren nemen we stelling om de zorg voor mensen met NAH te verbeteren. We vinden dat een belangrijke taak en we zullen die ook in de komende jaren blijven vervullen.

Mensen met hersenletsel en hun naasten staan in de belangenbehartiging centraal: die willen we versterken, zodat ze ondanks hun beperkingen ten volle kunnen meedoen in de maatschappij. Zij zijn tevens onze belangrijkste ambassadeurs; juist zij kunnen actief bijdragen om onze vereniging een grotere en centralere plaats in het speelveld van stakeholders rondom hersenletsel te bezorgen!

Mensen met NAH ervaren vaak dat ze oneerlijk worden beoordeeld. Bijvoorbeeld : Als ze proberen uit te leggen dat ze moe zijn vanwege NAH en (meer) rust nodig hebben, krijgen ze een reactie van “ik ben ook vaak moe”” Dit terwijl het niet te vergelijken is met vermoeidheid die een gezond mens ervaart.

 

 Jaarlijks worden ongeveer 140.000 Nederlanders getroffen door hersenletsel. Ruim één op de vier Nederlanders krijgt te maken met de gevolgen van hersenletsel.    Wat is NAH? Lees verder 

 

INSCHRIJFGELD en SPONSORBEDRAG

Het inschrijfgeld bedraagt €20.00 en wordt in eerste instantie gebruikt als dekking voor de organisatiekosten. Alles wat er eventueel nog overblijft, gaat uiteraard naar de stichting ..... en Hersenletsel.nl. Lees verder