Home
Pieterpadsteppen-wandelen
 

DEELNEMING - SPELREGELS

 

Het Pieterpad voert van Pieterburen in Noord Groningen naar de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg, in totaal 496 kilometers lang. Het Fietserpad loopt parallel aan het Pieterpad. Zie Etappes voor meer informatie.


Hoeveel, wandelaars of fietsers mag een team afvaardigen?


Een team bestaat uit het aantal deelnemers dat je zelf kunt werven. Jullie mogen zelf bepalen hoe ver iedereen van de gekozen etappe gaat  fietsen of wandelen.
Zie volgende voorbeelden:
• Team Janssen (8 deelnemers) : Etappe 3 Groningen naar Zuidlaren 21km. Stel dat alle 8 van de deelnemers ervarend fietsers zijn. Zij mogen zelf bepalen of ze allemaal de hele aftstand van 21 km willen steppen of fietsen. Of bijvoorbeeld 4 deelnemers 10 km en 4 deelnemers 11 km.
• Team Smit (4 deelnemers) : Etappe 2 Winsum naar Groningen 19 km. Stel dat 2 deelnemers willen fietsen en 2 willen wandelen. Geen probleem. Onderling afspreken wie wat doet en hoe ver.

Inschrijfgeld  

 Het inschrijfgeld bedraagt € 10.00 en wordt in eerste instantie gebruikt als dekking voor de organisatiekosten. Alles wat er eventueel nog overblijft, gaat uiteraard naar de www.hersentumorfonds.org en www.hersenletsel.nl   

Wij houden een kasboek bij met de kosten en opbrengsten. Na het evenement kunt u bij ons het kasboek opvragen. Dan sturen we het u toe. 

Starttijden: Er komt geen officiële starttijd. Wel zal er echter een eindtijd zijn in verband met sluiten finishlocaties. Iedereen kan zelf bepalen hoeveel tijd hij/zij nodig heeft om de finish te halen. Meedoen is belangrijker dan het afleggen van een bepaalde afstand of het halen van een bepaalde tijd!

 De Finish in Vorden :  Hotel Grand-cafe de Gravin, stationsweg 24, 7251 EM Vorden.

 

 


Klik HIER om je aan te melden voor het evenement
Klik HIER om naar de -Indeling van de etappes- te gaan