Pieterpadsteppen-wandelen
 

NIEUWS, FAQ EN HANDIGE BRONNEN

 

Handige Bronnen 

www.Pieterpad.nl

Facebook  : Pieterpad Wandelaars, Pieterpad Koffie en Pieterpad Vervoer 

 

22 april, 2021

Collecteren in de gemeente Nijmegen is vergunning vrij. Wel is het verboden om te collecteren tijdens aangewezen grote evenementen zoals de Vierdaagse, Marikenloop, Zevenheuvelenloop en Stevensloop (artikel 2.2.3a APV).Het is verstandig om je collecte in te plannen buiten de periodes van landelijke collectes. Het landelijke collecterooster is te vinden op de website van het Central Bureau Fondsenwerving (CBF)

22 april 2021 : Ben ik verplicht om naar de Finish in Vorden te komen?

Nee dit is niet verplicht. Als je een etappe kiest dat ver weg van de Finish is, kunnen we contact via sociaal media houden. 

22 april 2021 : waar is de Finish? (zie ook deelneming)

Nog niet bekend 

Het trein station Vorden is op 5 min loopafstand van het centrum. Het beschikt over een onbewaakte fietsenstallingen en fietskluizen. Ook heeft het parkeerplaatsen voor auto's en er is een bushalte op 5 min afstand. 

Trivia : Vorden is halverwege het Pieterpad. Het kasteel Vorden is de plek waar in 1983 het Pieterpad officieel werd geopend.

22 april, 2021 :  Hoe laat gaan we starten? (zie ook deelneming)

De exacte starttijden worden later bekend gemaakt omdat deze afhankelijk zijn van het aantal deelnemers. De tijden van de individuele etappes worden ingepland zodat alle deelnemers voldoende tijd hebben om naar de Finish te komen.