Home
Pieterpadsteppen-wandelen
 

NIEUWS, FAQ EN HANDIGE BRONNEN

 

Handige Bronnen 

  • www.Pieterpad.nl
  • Facebook  : Pieterpad Wandelaars, Pieterpad Koffie en Pieterpad Vervoer, Pieterpad Overnachtingen 

 

Collecteren

Bel uw gemeente om te informeren naar collecteren in uw omgeving.

In de gemeente Nijmegen is dit vergunning vrij. Wel is het verboden om te collecteren tijdens aangewezen grote evenementen zoals de Vierdaagse, Marikenloop, Zevenheuvelenloop en Stevensloop (artikel 2.2.3a APV).Het is verstandig om je collecte in te plannen buiten de periodes van landelijke collectes. Het landelijke collecterooster is te vinden op de website van het Central Bureau Fondsenwerving (CBF)

22 juni, 2023 : Ben ik verplicht om naar de Finish in Vorden of Groesbeek te komen?

Nee dit is niet verplicht. Als je een etappe kiest dat ver weg van de Finish is, kunnen we contact via sociaal media houden. 

31 juni, 2023 :  Waar is de Finish in Vorden? 

Hotel Grand-cafe de Gravin, stationsweg 24, 7251 EM Vorden.

Station Vorden is tegenover de Finish: spoorlijn  Winterswijk – Zutphen. Het station beschikt over een onbewaakte fietsenstalling en fietskluizen. Ook heeft het parkeerplaatsen voor auto's en er is een bushalte. De bussen vertrekken onder andere in de richting van Doetinchem en worden evenals de treinen op deze lijn geëxploiteerd door Arriva.

Trivia : Vorden is halverwege het Pieterpad. Het kasteel Vorden is de plek waar in 1983 het Pieterpad officieel werd geopend.

2 juli, 2023 :  Hoe laat gaan we starten? (zie ook deelneming)

Er komt geen officiële starttijd. Wel zal er echter een eindtijd zijn in verband met sluiten finishlocaties. Iedereen kan zelf bepalen hoeveel tijd hij/zij nodig heeft om de finish te halen.