Home
Pieterpadsteppen-wandelen
 
Foto.jpg

Waarom Vorden?

Waarom Vorden ? : Vorden is halverwege het Pieterpad. Kasteel Vorden is de plek waar in 1983 het Pieterpad officieel geopend werd.


Heb je affiniteit met hersentumoren en/of NAH (niet aangeboren hersenletsel), woon je ergens in buurt van een mogelijke start- en/of finish plaats en lijkt het je leuk om te helpen? Kies een etappe (zie website).Probeer dan een groep mensen bij elkaar te krijgen om je te helpen met de organisatie. Zorg voor een start- en finishplaats met voldoende parkeerruimte en mogelijkheden tot toiletgebruik. Op verschillende routes zijn er waarschijnlijk wel restaurants, café's of campings waarop je hiervoor een beroep kunt doen. Je kunt flexibel zijn en de route naar wens korter of langer maken. Er is nog onzekerheid wegens Covid-19, maar zondag 29 augustus is er hopelijk weer veel mogelijk!

Wil je meedoen en hebt je een etappe in gedachten e.g. etappe nr 17, Millingen naar Groesbeek. Laat het ons weten en hoever je willen wandelen, fietsen of steppen. Wij zullen een passende start en finish organiseeren. Contact : info@Pieterpadsteppen-wandelen.nl 

                                       Groetjes uit Nijmegen,  Maggie Tervit